Selecteer een pagina

Een sixpack, geweldige billen, pondjes eraf?

Het maakt niet uit, ik kan je helpen

Met ruim 13 jaar aan kennis als fitness instructeur kan ik je vertellen:

  • Hoe je gemotiveerd blijft als het zwaar is
  • Hoe je maximaal resultaat behaalt in minimale tijd
  • Hoe je de training vindt die het best bij jouw lichaam past

Beste kanjer met goede voornemens,

Stel je eens voor: Je gaat vanaf vandaag hard aan de slag met je lichaam, in de eerste week gaat het moeizaam en je denkt bij jezelf: Waar ben ik aan begonnen!? 

Je bent een doorzetter, en weet dat het eventjes duurt voordat je resultaat ziet. “Wel verdomd, de oefening is makkelijker dan vorige week”. Je voelt jezelf met iedere week die passeert sterker worden, en de spierpijn is al een stuk minder!

Na vier weken beginnen de eerste mensen om je heen te vragen wat er anders is. Nieuwe bril? Naar de kapper geweest? Nee, dat is het niet… Maar wat is er dan veranderd? Je komt zo energiek over!

Na acht weken beginnen de complimenten zich op te stapelen, wat zie je er goed uit, Ben je afgevallen? Ik wist niet dat je zo veel aan het sporten was! 

Na twaalf weken begin je het lichaam dat je ooit had uit het oog te verliezen. Het is een gewoonte voor je om lekker te sporten en bent nog nooit zo fit geweest. Je voelt je simpelweg: GEWELDIG en denkt bij jezelf “Waarom ben ik hier in niet eerder mee begonnen!?’’

Makkelijker gezegd dan gedaan. Dat zien we aan de hoeveelheid mensen met goede voornemens: In januari neem ik een jaarabonnement bij de lokale sportschool en ik ga de rest van het jaar knallen!

Waarom lukt het zo weinig mensen om dit vol te houden? Simpel: Je lichaam veranderen is een Proces. Niet iets wat je van de ene op de andere dag doet.

Als je na een maand nog geen resultaten ziet, denk je toch bij jezelf: Ik ben al een maand keihard bezig met trainen, en eet bijna niets meer dat ik lekker vind. Waarom zie ik toch geen verandering?

Dat is het punt waarop mensen er mee stoppen. Niet gek aangezien ze het idee hebben dat het niet werkt. Wat ze niet weten is dat het wel degelijk effect heeft gehad, alleen dat zie je niet altijd na een maand. Er zitten namelijk hardnekkige vetjes over de spieren die je vooruitgang verstoppen!

Een Personal Trainer is niets anders dan het garantiebewijs dat je door die eerste periode heen komt. Zodat je uiteindelijk op eigen motivatie door kan gaan met sporten!

Dat niet alleen, hij zorgt er ook voor dat je het maximale uit iedere work-out haalt zodat je het snelste resultaat boekt. Daarnaast helpt hij met voeding en zorgt voor een afwisselende training. 

Wil je ook apetrots het strand op kunnen lopen deze zomer? Zet die eerste stap vandaag en boek een kennismakingsgesprek!

De 13 jaar ervaring zie je terug in tips over voeding, oefeningen, houding, vooruitgang, motivatie en meer!

Ik ben op een missie om zoveel mensen als ik kan te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Twijfel jij nog of Personal Training iets voor je is en wil je hier achter komen? 

Veel gestelde vragen

Hoe vaak moet ik sporten om resultaat te zien?

Dat hangt af van wat jouw doelen zijn en hoe snel je deze wilt behalen. De meeste mensen die ik train sporten 1-3 keer per week. Als je de lat hoger legt voor jezelf passen we de training daarop aan.

Ik heb een blessure, wat nu?

Een kleine blessure is geen probleem. We passen de training aan om de spieren rondom de blessure te stimuleren. Is het een grotere blessure? Dan werken we met advies van de fysiotherapeut.

Ik heb weinig tijd om te sporten, is Personal Training handig?

Als je weinig tijd hebt is het van belang dat jij het meeste uit je trainingen haalt. Zodat je met minimale tijd, maximaal resultaat behaald!

Ik behaal zelf weinig resultaat, heeft Personal Training zin voor mij?

Dat je zelf weinig resultaat boekt is enorm frustrerend! Laten we er samen achter komen hoe we die frustratie kunnen voorkomen zodat je niet opgeeft!